UP NEXT

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη 2η GRECKA PANORAMA της Βαρσοβίας

5a0cd6b7cbea1e1f01375bf76fcf8fbd XLΛαμπερή και άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην έκθεση GRECKA PANORAMA, η οποία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά
στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy της Βαρσοβίας, στην Πολωνία.
Μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο «μετέφερε» το κοινό της Πολωνίας στα Δωδεκάνησα, παρουσιάζοντας με εντυπωσιακό τρόπο τον χαρακτήρα και τα προϊόντα των δωδεκανησιακών επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τη δυναμική της οικονομίας του τόπου μας.
Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, εκπροσωπούμενο από τον Γενικό του Γραμματέα κ. Νίκο Παπασταματίου, προέβαλε με τον καλύτερο τρόπο τις επιχειρήσεις-μέλη του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγουν αλλά και στο μεγάλο βαθμό εξωστρέφειας που διαθέτουν, παροτρύνοντας τους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να διερευνήσουν τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών.
Πλήθος επισκεπτών, μεταξύ των οποίων αξιωματούχοι της πολωνικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι κρατικών φορέων, επαγγελματίες αλλά και απλοί καταναλωτές γνώρισαν τα Δωδεκάνησα μέσα από την ποικιλία γεύσεων που τους προσφέρθηκαν και προσκλήθηκαν να επισκεφθούν τα νησιά μας.

grecka panorama 015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
επιστροφη στην κορυφη