UP NEXT

Κυκλοφορεί ο τουριστικός χάρτης της Κω για το 2015

kosinfo-map-2015H Kosinfo.gr, πιστή στο ραντεβού της, συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού με την κυκλοφορία 

του νέου τουριστικό χάρτη της Κω για το 2015. 

Ο χάρτης εκδίδεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και αποτελεί τη συνέχεια μιας προσπάθειας που αγκαλιάστηκε και στηρίχτηκε από όλους τους φορείς του νησιού και πολλούς επιχειρηματίες.

Ο τουριστικός χάρτης επιβεβαιώνει τη διάθεση μας για ανανέωση, αφού η 3η και 4η έκδοση μας είναι εμφανώς ανανεωμένη, χρηστική και εμπλουτισμένη. Ένας χάρτης πολύ εύχρηστος και ευανάγνωστος, με νέα εμφάνιση και νέες ενδιαφέρουσες συμμετοχές, που αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του τουριστικού προϊόντος, των υπηρεσιών και των επιχειρήσεων του νησιού.

Ο χάρτης μοιράζεται ήδη καθημερινά σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπου σημειώνεται μεγάλη τουριστική κίνηση, σε διάφορα τουριστικά καταλύματα, σε ταξιδιωτικά γραφεία, στο λιμάνι, στο αεροδρόμιο, στο τρενάκι, στην Μαρίνα, στα διάφορα κιόσκια. Είναι στην αγγλική γλώσσα και κυκλοφορούν δωρεάν 2 εκδόσεις των 100.000 αντίτυπων. Οι τουρίστες αλλά και το ευρύ κοινό εκτός από την έντυπη έκδοση, μπορούν να βρουν και να κατεβάσουν τον χάρτη από τη σελίδα της kosinfo.gr, η οποία έχει μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα παγκοσμίως. Βέβαια, όπως κάθε χρόνο η kosinfo.gr θα διαθέσει μέρος των χαρτών σε όλες τις μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

Σημειώνεται ότι ο χάρτης διανέμεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους εκτός από τα κεντρικά σημεία του νησιού και από τα γραφεία της Kosinfo.gr στην οδό Μανδηλαρά 56 ή κατόπιν αιτήματος γίνεται παράδοση στο χώρο σας.

Η ομάδα της Kosinfo.gr θα συνεχίσει να καινοτομεί και να εξελίσσεται, με αγάπη και μεράκι, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα για το νησί μας. Στο σημείο αυτό η kosinfo.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις και όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη των στόχων μας και την ανάδειξη του νησιού μας, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους.

Για παραλαβή χαρτών επικοινωνήστε στα κάτωθι τηλέφωνα: 22420 48222 και 6944382037 (υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Δανελλάκη Καλλιόπη).

Η ομάδα της kosinfo.gr σας εύχεται καλό καλοκαίρι!!

Με εκτίμηση

Γρηγορίου Παναγιώτης

Μανδηλαρά 56 , 85300 Κως

τηλ. 22420 48222-4

Fax 22420 48223

http://www.kosinfo.gr/Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
επιστροφη στην κορυφη