UP NEXT

Φτάσαμε τα 20,000 likes και συνεχίζουμε δυναμικά...

kosinfo-likesΉταν το 1999 όταν το Kosinfo ήταν για πρώτη φορά online, με έδρα τη Ρόδο και το 2000 μεταφέρθηκε στο νησί της Κω. 

 

Μία ιδέα και ένα όνειρο, που ακόμη και σήμερα 21/5/2015, πολλά χρόνια μετά, συνεχίζει δυναμικά...Βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σας και σπάει τα κοντέρ επισκεψιμότητας...

Φτάσαμε τα 20.000+ likes στη σελίδα του kosinfo.gr στο facebook, ενώ η ιστοσελίδα μας ανεβαίνει συνεχώς, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία της Google Analytics και από τις προσωπικές μας μετρήσεις..

Δεχόμαστε πάνω από 1.000.000 επισκέψεις τον χρόνο (56,2% νέοι αναγνώστες), ενώ φαίνεται ότι οι επισκέψεις σας έγιναν συνήθεια, μιας και το 43,8% είναι repeaters (σταθεροί αναγνώστες)..!! Τα σχόλια σας αμέτρητα που δίνουν αφορμή για διαλόγους..

Τα 'Likes" μας ενθαρρύνουν για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι, ενώ ταυτόχρονα μας καθοδηγούν στις προτιμήσεις σας. Ελπίζουμε και είμασετ σίγουροι ότι η παρέα μας θα συνεχίσει να μεγαλώνει, γιατί η Kosinfo.gr θα παραμείνει σταθερή στην ποιότητα και θα αναβαθμίζει συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες, για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.. Ο σκοπός μας είναι με ένα κλικ όλα στα πόδια σας.. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πραγματικά σε όλους εσάς που καθημερινά μας εμπιστεύεστε για τα νέα, τις προτάσεις, το σχεδιασμό των διακοπών σας και χιλιάδες άλλες πληροφορίες που μόνο η kosinfo μπορεί να καλύψει για το νησί της Κω. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
επιστροφη στην κορυφη